Chelsea skador: Alla spelare till Carabao Cup-final mot Liverpool

Comments · 51 Views

Chelsea skador: Alla spelare till Carabao Cup-final mot Liverpool

Chelsea tröja siktar på att gottgöra säsongens misslyckande genom att lyfta Carabao Cup på söndag när de möter Liverpool på Wembley. Mauricio Pochettinos lag smakade nederlag mot de röda i slutet av januari och förlorade med 4-1 på Anfield en mardrömsnatt på Merseyside. Blues form har dock förbättrats sedan dess och en final på Wembley kan få ut det bästa ur en ung och oerfaren lag.
Billiga Fotbollströjor, Liverpools skadekris har väckt stor uppmärksamhet, men Chelsea har också en hel del egna konditionsfrågor att ta itu med inför denna viktiga match, framför allt i försvaret. Här är Chelsea-spelarna som missar söndagens final mot Liverpool. Medan Chelseas försvar har drabbats av en rad skador har det kommit positiva nyheter inom Pochettinos målvaktsavdelning. Roberto Sanchez är i full form efter lång frånvaro, men han verkar ändå troligt att starta i helgen med tanke på Djordje Petrovichs form för laget.
Fotbollströjor med tryck Chelsea saknar flera nyckelspelare, framför allt kaptenen Reece James. Den skadebenägna försvararen återhämtar sig fortfarande från en hälsena som ådrog sig mot Everton i december. Marlo Gusteau kommer in som avbytare mot Liverpool. Marc Cucurella saknas också som vänsterback, även om han kommer att återvända till laget, medan Wesley Fofana ligger kvar på behandlingsbordet efter att ha drabbats av en ACL-skada i juli.
Benoit Badiashile kommer att missa söndagens match efter att ha drabbats av en skada mot Aston Villa i FA-cupen i början av februari, medan veteranen mittbacken Thiago Silva också är otillgänglig. Pochettino sa dock att brasilianaren kunde spela en viss roll i finalen, beroende på resultaten av sena konditionstester. Kani Chukwuemeka har haft otur med skador den här säsongen, efter att han nyligen drabbats av en fotledsskada på träningen och kommer att möta ytterligare en sidlinjeskada. Det finns ingen tidtabell för hans återkomst, men han kommer att missa söndagen.Romeo Lavia har drabbats av liknande skadeolycka den här säsongen, efter att ha bara spelat några minuter för Chelsea sedan hans flytt på 58 miljoner pund. Han kommer att missa söndagens match mot andra friare på förra sommarens transfermarknad på grund av ett lårproblem. Blues saknar ytterligare en mittfältare i form av unge Leslie Ugochukwu. Fransmannen har varit skadad sedan han spände hälsenan på julafton och kommer att vara otillgänglig för Chelsea tröja med eget namn första final.

Comments