Manchester United 24-25 Förutsägelse på bortaplan

Comments · 38 Views

Manchester United 24-25 Förutsägelse på bortaplan

Baserat på läckta färger och mönster från Fotbollströjor med tryck, tänkte och skapade dräktdesignern @grhaer9 Manchester Uniteds nya bortadräkt 2024-25 för att se hur det skulle se ut. Den här bilden visar en fiktiv titt på adidas nya bortadräkt för Manchester United 2024-25.
Adidas Manchester Uniteds 2024-2025 modell bortatröja kommer att använda mörk marinblå (nattindigo) som huvudfärg, kompletterad med röda utsmyckningar. Modellen från adidas Manchester United 24-25 på bortaplan kommer att ha ett kontinuerligt sicksackmönster på framsidan, som bildar bokstaven "M", vilket ger den ett unikt utseende. Adidas-loggan, Manchester United-vapen och tre ränder på axlarna är alla gjorda av nya Adidas-material med en glänsande diamanteffekt. Mallmässigt är adidas Manchester United 24-25 bortatröjan baserad på den nya mallen Tiro 24, men kan ha några justeringar i kragen. Se alla Manchester United-tröjor på Billiga Fotbollströjor. Adidas Manchester United 2024-25 bortatröjan kommer att lanseras i juli/augusti 2024. Förväntar du dig att det nya Manchester United 24-25 bortadräkten ska likna modellen? Låt oss veta i kommentarerna nedan.
Köpa matchtröjor fotboll läcka bilder på den autentiska hemmatröjan Nike Portugal Euro 2024. Efter den första omgången med läckta bilder väcker vi till liv Nike Portugal Euro 2024 hemmatröjan som bärs av kapten Cristiano Ronaldo. Vi kan läcka Portugals nya hemmatröja 2024. Detta är den sista produkten Nike kommer att producera innan Puma tar över 2025. Nike Portugal Euro 2024 hemmatröja har landets klassiska röda men kombineras med andra färger som har varit annorlunda än tidigare år. Den är främst röd med en kombination av gröna och svarta applikationer, plus en ljusbeige färg på Sowoosh, såväl som namn och nummer. De officiella färgerna är "University Red/Pine Green/Sail". Portugals EM 2024 hemmatröja har en svart offset krage med gröna detaljer – samma offset krage som syns på Frankrikes hemma- och Nederländernas EM 2024 bortedräkt. Manschetter och sidopaneler är också färdiga i svart/grönt. Nike använde ingen grafisk design i Portugals 2024-hemdräkt, vilket gjorde att färgerna kunde sticka ut. Det finns speciell portugisisk skrift på insidan av kragen. Nike Portugal Euro 2024 hemmatröja kommer troligen att finnas tillgänglig i mars 2024.

Comments