Newcastle ser ut att konkurrera med Barcelona om Everton-stjärnan

Comments · 81 Views

Newcastle ser ut att konkurrera med Barcelona om Everton-stjärnan

FC Barcelona tröja ser ut att mötas av utmaningar i sin övergångsjakt på Everton-stjärnan Amadou Onana år 2024. La Blaugrana har enligt uppgifter identifierat Onana som ett långsiktigt mål för att stärka sitt mittfält på grund av hans olika egenskaper jämfört med deras nuvarande spelaralternativ.De katalanska jättarna söker förstärkning i mittfältet med större fysikalitet och förmåga att vinna bollar för att komplettera andra stjärnnamn i deras mittfält. Onana finns på listan över potentiella kandidater för Barcelona, men de har enligt uppgifter fått ett minimipris på 60 miljoner pund från Everton, där tränaren Sean Dyche insisterar på att klubben inte kommer att pressas till en försäljning. Medan Barcelona för närvarande inte kan möta Evertons värdering har Premier League-rivalerna Newcastle United nu framträtt som en alternativ destination för den belgiska landslagsspelaren.
Enligt en exklusiv rapport från Billiga Fotbollströjor är Magpies osäkra på om Joelinton kommer att skriva på en kontraktsförlängning på St. James' Park, och Onana kan ersätta brasilianen på Tyneside. Barcelonastjärnan Frenkie de Jong har ett tydligt meddelande till sina lagkamrater inför avslutningen av säsongen 2023/24. Den nederländska landslagsspelaren nådde sin 200:e klubbframträdande i veckans Copa del Rey-seger över Unionistas med Xavi Hernandezs sida som kämpar sig in i kvartsfinalen. Efter att ha lottats mot Athletic Club i det sista åtta har Barcelonas väg till slutet av kampanjen lagts fram, tillsammans med en återkomst till Champions League i februari.
Förlusten mot Real Madrid tröja 2024 i spanska Supercopa-finalen var en motgång för de Jong och Barcelona, och de ligger för närvarande åtta poäng bakom ligaledarna Girona i titelracet. Trots att situationen ser komplicerad ut för Barcelona insisterar de Jong på att de har allt kvar att spela för, men medger att truppen måste bli mer konsekvent i avgörande matcher.

Comments