Barcelonas president Joan Laporta bekräftar signeringsplanerna för januari

Comments · 29 Views

Barcelonas president Joan Laporta bekräftar signeringsplanerna för januari

Barcelonas president Joan Laporta har avslöjat att Blaugrana kommer att försöka genomföra Billiga Fotbollströjor-affärer i januari trots en tydlig platsbrist på deras hemmaplan. Lönegränser. Barcelona ligger runt 130 miljoner euro över sitt lönetak den här säsongen men kan fortfarande ha lite utrymme att rekrytera tack vare sina besparingar. Sportchefen Deco har varit försiktig med saken och råder fansen att inte ha något annat hopp än ankomsten av Vitor Roque, som kommer att slutföra sin flytt från Atletico Paraná.
Laporta sa dock till Fotbollströjor med tryck via Sport att de tänker göra allt de kan för att stärka. "Om vi ​​kan göra "fair play" är tanken att ha en mittfältare som på något sätt kan kompensera Gavis förlust. Det blir en lån till slutet av säsongen, precis som vi gjorde med Edgar Davids för många år sedan. "Vi har en vinst och jag tror att vi kan vara "rättvisa" fram till slutet av årets tävling, eftersom vi arbetar med en rad operationer och om dessa operationer bekräftas kommer vi att ha alternativ", hävdade han också att de kanske inte behöver arbeta inom gränserna för lönegränserna eftersom deras löner överstiger deras förväntade utgifter nästa säsong. "Om vi ​​når en mycket ambitiös budget kan vi komma in på marknaden med en garanti för att göra affärer utan att involvera personliga garantier från styrelseledamöter, det kommer att vara en fråga om det kan skrivas av normalt."
I januari säsongen 2003-04 kom Davies på lån och Rijkaard var under enorm press.Han var gnistan som tände FC Barcelona Fotbollströjor och under ledning av den holländska duon rusade laget till andra plats i tabellen. Bit. Han ansluter från Juventus och med Garvey utanför skadad ser det ut som att de kommer att försöka efterlikna effekten av Davies värvning. Om de kan hitta profilen och kvaliteten som Davies kommer med återstår att se, med Barcelona som helt klart saknar en djupare mittfältare för att täcka de fyra bakre.

Comments